Antena 3 CNN Externe Părinţii Madeleinei iau în calcul posibilitatea ca fetiţa să fie moartă

Părinţii Madeleinei iau în calcul posibilitatea ca fetiţa să fie moartă

Părinţii Madeleinei iau în calcul posibilitatea ca fetiţa să fie moartă
17 Oct 2007   •   11:41

Există posibilitatea ca fetiţa britanica în vârstă de 4 ani, răpită în Portugalia în luna mai, să fie moartă în acest moment. Purtătorul de cuvânt al familiei McCann a declarat că cei doi părinţi acceptă şi această sumbră posibilatate, dar au în continuare speranţa că fetiţa lor se află undeva, în grija cuiva. ?Chiar dacă le este frică de ceea ce este mai rău, Gerry şi Kate McCann au nevoie să ştie ce s-a întâmplat cu adevărat cu fetiţa lor?.

Tatăl fetiţei, acuzat de neglijenţă de poliţie, a scris pe blogul său că el şi soţia sa nu ?NU acceptă? faptul că Madeleine este ?probabil? moartă.
Gerry consideră că probele prezentate până acum de poliţie nu demonstrează că Madeleine a fost rănită şi de aceea cei doi încă speră să o găsească în viaţă.

Kate McCann a declarat că se simte persecutată de o parte din presă, care nu o consideră o figură maternă. Ea susţine că cei care o consideră vinovată de dispariţia fetiţei nu îşi arată simpatia faţă de ea din cauză că nu arată ca o mamă obişnuită, ea fiind slabă şi fară forme proeminente.

Bunica Madeleinei este cea care a dezvăluit că fiica sa Kate se simte persecutată de jurnalişti. Susan Healy susţine că fiica sa nu este atât de controlată precum apare în faţa presei şi că cei trei copii ai săi sunt tot ce are mai scump pe lume. Deşi Kate a greşit lăsându-şi copiii singuri în apartamentul din Praia da Luz, de unde Madeleine a dispărut, bunica îşi apără fiica spunând că nu crede în vinovăţiei ei.

Una dintre multele teorii avansate în cazul fetiţei britanice este spune că Madeleine a murit din cauza unei supradoze de somnifere, administrate din greşeală de mama sa, Kate, care este doctor.

Soţii McCann şi-au lăsat copiii singuri în apartamentul din Portugalia, unde se aflau în vacanţă, deoarece doreau să-şi petreacă seara la un resaurant, alături de nişte prieteni. Kate i-ar dat somnifere fetiţei pentru că aceasta era ?hiperactivă? şi nu ar fi stat singură în apartament.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close