Antena 3 CNN Externe Părinţii Madeleinei au angajat detectivi particulari

Părinţii Madeleinei au angajat detectivi particulari

Părinţii Madeleinei au angajat detectivi particulari
24 Sep 2007   •   14:01

Soţii McCann au angajat detectivi particulari care să o găsească pe micuţa Madeleine, îndoindu-se de eficacitatea anchetei conduse de autorităţile portugheze. Gerry şi Kate McCann au apelat, încă din luna mai, când fetiţa lor a dispărut, la serviciile unor detectivi particulari de la firma britanică Control Risks, pentru a stabili profilul eventualului răpitor şi pentru a verifica diferitele mărturii ale persoanelor care afirmau că au mai văzut-o pe Madeleine, potrivit unor surse apropiate familiei, citate de “The Times”. Familia Madeleinei speră ca aceşti detectivi să facă ceea ce poliţia portugheză nu a reuşit. Suma pe care soţii McCann au plătit-o contra serviciilor detectivilor particulari nu a fost însă dezvăluită.

Soţii McCann au fost interogaţi, pe data de 7 septembrie, de poliţia judiciară din Portugalia şi au părăsit ţara două zile mai târziu, întorcându-se în Marea Britanie.

Cei doi sunt bănuiţi că şi-au ucis involuntar fiica şi apoi i-ar fi ascuns trupul. Aceştia şi-au declarat în numeroase rânduri nevinovăţia şi au încercat să o găsească pe Madeleine, în vârstă de patru ani, care, potrivit convingerilor părinţilor, cu siguranţă a fost răpită.

Potrivit “The Times”, firma Control Risks, care investighează cazul Madeleinei la cererea familiei, are aproape 600 de angajaţi, majoritatea fiind foşti membri ai serviciilor de informaţii britanice. Societatea britanică de securitate îşi obţine profiturile în special din activitatea desfăşurată în Irak.

Antena3.ro  

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close