Antena 3 CNN Externe Orgiile lui Berlusconi: O femeie a primit 10.000 de euro pentru a participa la petrecerile premierului

Orgiile lui Berlusconi: O femeie a primit 10.000 de euro pentru a participa la petrecerile premierului

Orgiile lui Berlusconi: O femeie a primit 10.000 de euro pentru a participa la petrecerile premierului
22 Iun 2009   •   12:03

Şirul dezvăluirilor în scandalul care îl are în prim plan pe Silvio Berlusconi continuă. După ce Patrizia D'Addario a dezvăluit că Silvio Berlusconi i-a oferit bani penru a face sex cu el, este rândul unei alte femei să întărească rândurile celor care ar fi fost plătite de premier pentru servicii intime.

Barbara Montereale, de 23 de ani, a declarat că a fost şi ea prezentă la petrecerea din noiembrie 2008. Mai mult, aceasta susţine că atât ea, cât şi prietna ei Patrizia D'Addario, au primit bani pentru a veni la o petrecere organizată la vila premierului, scrie Sunday Times.

Montereale susţine că, după o întâlnire cu premierul italian, în ianuarie 2009, s-ar fi ales cu nu mai puţin de 10.000 de euro. În ciuda sumei mari pe care a primit-o, aceasta susţine că nu s-a culcat cu Berlusconi.

Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, a declarat în urmă cu câteva zile, că Gianpaolo Tarantini, unul dintre angajaţii lui Berlusconi, i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa. Aceasta a dezvăluit şi suma care i-a fost oferită: 2000 de euro, pentru o noapte cu Berlusconi.

Potrivit presei italiene, premierul ar fi vrut să vândă vila în care au fost organizate faimoasele petreceri. Cu toate acestea, Silvio Berlusconi a negat că şi-ar vinde somptuoasa vilă din Sardinia, arată AFP.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close