Antena 3 CNN Externe Orgiile lui Berlusconi. Mărturii de la proces: Tinere din Puglia, aduse la petreceri pentru jocuri sexuale

Orgiile lui Berlusconi. Mărturii de la proces: Tinere din Puglia, aduse la petreceri pentru jocuri sexuale

Orgiile lui Berlusconi. Mărturii de la proces: Tinere din Puglia, aduse la petreceri pentru jocuri sexuale
09 Sep 2009   •   20:03

După înregistrări telefonice şi fotografii compromiţătoare la adresa lui Silvio Berlusconi, presa italiană publică acum fragmente din audierile unui om de afaceri italian. La interogaţii, acesta a declarat că a "furnizat" femei tinere pentru petrecerile ţinute în vilele premierului din Italia.

Potrivit Reuters, ziariştii de la Corriere della Sera şi La Stampa au făcut publice câteva citate din ceea ce, susţin ei, sunt declaraţii făcute vara aceasta de Gianpaolo Tarantini în faţa procurorilor.

Conform acestora, omul de afaceri ar fi susţinut că a oferit circa 30 de femei, cunoscute ca fiind "imagini" ale anumitor produse, pentru 18 petreceri ţinute la vilele lui Berlusconi din Sardinia şi Roma.

Informaţiile confirmă, astfel, dezvăluirile făcute de Patrizia D'Addario, o italiancă în vârstă de 42 de ani, din provincia Bari (regiunea Puglia, sud). Aceasta a declarat în urmă cu circa două luni că Gianpaolo Tarantini, unul dintre angajaţii lui Berlusconi, i-a oferit bani pentru a participa la una dintre petrecerile organizate de premier la vila sa.

Într-un interviu acordat Corriere della Sera, Patrizia D'Addario a mai dezvăluit că întâlnirile cu premierul Berlusconi şi participarea la petrecerile acestuia au ajutat-o să candideze în alegerile locale din Bari.

Cu toate acestea, Tarantini precizează că premierul italian nu ştia că unele dintre tinere erau plătite pentru a lua parte la petreceri.

Omul de afaceri le-a mai spus procurorilor că unele fete erau de acord să întreţină relaţii sexuale cu cei prezenţi, în cazul în care s-ar fi ivit "dorinţa".

Deşi a declarat recent că nu este un "sfânt", Silvio Berlusconi a negat întotdeauna informaţiile potrivit cărora ar fi dat bani în schimbul unor favoruri sexuale.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close