Antena 3 CNN Externe Orgii sexuale cu turişti, pe feriboturile din Cipru

Orgii sexuale cu turişti, pe feriboturile din Cipru

Orgii sexuale cu turişti, pe feriboturile din Cipru
23 Iul 2009   •   14:44

Presa norvegiană a dezvăluit că pe mai multe feriboturi din Cipru au avut loc orgii sexuale în care au fost implicaţi turişti. În urma acestor informaţii, autorităţile cipriote au protestat, spunând că totul este o minciună, arată The Telegraph.
Fotografii de la aceste escapade sexuale au fost făcute publice de presa norvegiană. Turiştii implicaţi în scandal vizitau staţiunea Ayia Napa, cunoscută drept un ?paradis al clubber-ilor?.
?Fotografiile nu ne respectă pe noi, ca naţiune. Ele arată o imagine care nu corespunde cu ceea ce se întâmplă, de fapt, în această staţiune?, a declarat Antonis Tsokkos, primarul localităţii.
Giorgos Economou, purtător de cuvânt al poliţiei, a declarat pentru Reuters că astfel de informaţii apar în fiecare an în presă. ?Noi am verificat zilnic feriboturile şi nu am depistat dovezi care să demonstreze că această poveste este adevărată. Dacă aceste lucruri se întâmplă în momentul în care feribotul se află în larg, noi nu avem cum să-i oprim?, a adăugat Economou.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: turisti Cipru
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close