Antena 3 CNN Externe ONU: "A început războiul în Siria!" Oamenii ucişi în masacrul de la Busra al-Sham, înmormântaţi

ONU: "A început războiul în Siria!" Oamenii ucişi în masacrul de la Busra al-Sham, înmormântaţi

ONU: "A început războiul în Siria!" Oamenii ucişi în masacrul de la Busra al-Sham, înmormântaţi
Foto: freedomessenger.com
de O.P.    |    14 Iun 2012   •   06:11

Situaţia în Siria continuă să se agraveze! Şeful ONU al forţelor de menţinere a păcii a anunţat că în Siria a început un război civil iar mai multe imagini postate pe internet par să confirme acest fapt.

Un convoi al ONU a fost atacat în principalul oraş-port al Siriei de zeci de susţinători ai regimului Assad, iar elicopterele de atac survolează în mod constant regiunile importante ale Siriei.

Un convoi al Organizaţiei Naţiunilor Unite a fost atacat de zeci de susţinători ai regimului Bashar al-Assad în LATAKIA, principalul oraş-port al
Siriei.

Oamenii furioşi au lovit maşinile cu beţe şi chiar au sărit preţ de zeci de minute pe unul dintre autovehicule din convoi.

Mai multe imagini - amator arată că unele cartiere din oraşul Rastan sunt în continuare sub asediu.  Peste o sută de persoane au participat la ritualurile funerare ale unor oameni ucişi într-un nou masacru, comis la Busra al-Sham.

Rebelii înarmaţi au reuşit să pătrundă şi în Damasc, unde au atacat forţele armate şi de securitate. Imaginile arată cum zeci de civili încearcă să îi ajute pe răniţi, care sunt deopotrivă copii şi adulţi.






×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close