Antena 3 CNN Externe Prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoţionant: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață"

Prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoţionant: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață"

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a recunoscut într-o corespondenţă scrisă pentru ABC News, dintr-o locaţie nedezvăluită că se teme pentru siguranţa soţului ei, Vladimir Zelenski.

Olena Zelenska
Prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoţionant: "Mă tem pentru soţul meu. Îl sun în fiecare dimineață" Sursa foto: Hepta - Sputnik / Alexey Vitvitsky / captura Youtube
de Georgiana Adam    |    16 Mar 2022   •   09:55

Olena Zelenska dă vina pe Occident pentru că i-a permis preşedintelui rus, Vladimir Putin, să devină din ce în ce mai violent, potrivit gandul.ro.

"Ca orice femeie din Ucraina, acum mă tem pentru soţul meu", a declarat Zelenska.

În vârstă de 44 de ani, soţia preşedintelui ucrainean a declarat că îşi sună soţul în fiecare dimineaţă, dar numai după ce se roagă pentru bunăstarea lui. 

De asemenea, ea le-a cerut femeilor din America "să sprijine femeile şi copiii ucraineni care au scăpat din război şi care caută un adăpost în ţara voastră".

Zelenska a făcut apel la cetăţenii ţărilor democratice ale lumii să le ceară liderilor lor să ia măsuri împotriva lui Putin şi să-i tragă la răspundere pe oficialii lor aleşi pentru că au "asistat în tăcere timp de decenii" la creşterea puterii şi tiraniei Rusiei.

"Trebuie să oprim acest lucru", a spus ea. "Prin "noi", mă refer la întreaga lume".

×
Subiecte în articol: Olena Zelenska Război Ucraina
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close