Antena 3 CNN Externe O ţară întreagă este scandalizată. Mai multe fete violate, autorii cunoscuţi, însă poliţia nu face nimic

O ţară întreagă este scandalizată. Mai multe fete violate, autorii cunoscuţi, însă poliţia nu face nimic

O ţară întreagă este scandalizată. Mai multe fete violate, autorii cunoscuţi, însă poliţia nu face nimic
de M.C.    |    06 Noi 2013   •   09:16

Poliţia din Noua Zeelandă este neputincioasă în faţa a doi adolescenţi, care au violat mai multe minore, potrivit CNN.


Presupusele infracţiuni au avut loc în urmă cu doi ani, victimele fiind tinere mult prea bete pentru a se putea împotrivi.
 
O ţară întreagă este scandalizată deoarece violatorii au făcut publice numele victimelor pe o reţea de socializare, iar una dintre ele a recunoscut totul. "Băusem prea mult şi tot îmi pierdeam cunoştinţa. Am făcut sex în grup cu trei băieţi" a spus victima. 
 
Doi dintre tinerii implicaţi în agresiunile sexuale au postat un film pe YouTube, în care se lăudau cu faptele reprobabile.
 
Poliţia, deşi îi monitorizează de mai mult timp, spune că nu poate face nimic, atât timp cât nu există măcar o plângere oficială. Cei doi tineri au fost audiaţi însă nu au recunoscut nimic. "Ce susţin ei în mediul online nu este suficient pentru acuzare. Sunt lucruri imorale şi inacceptabile, însă avem nevoie de dovezi care să fie admise în instanţă şi nu am ajuns în punctul acesta" a spus Bill Searle, şeful poliţiei din districtul Waitemata. 
 
Potrivit presei locale, unul dintre tineri este fiul unui poliţist, iar celălalt al unui actor de la Hollywood.
 
Poliţia nu a precizat câţi tineri au fost implicaţi şi despre câte victime este vorba, însă au recunoscut că una dintre fete a încercat să se sinucidă. 
În mediul online a apărut un curent împotriva presupuşilor violatori, care au fost ameninţaţi cu moartea. Însă mulţi tineri spun că sunt "băieţi buni" şi că "sexul la beţie e normal la 14, 15 ani". 
 
Marţi, în Parlament, a ajuns o lege care prevede pedepse cu închisoarea pentru distribuirea în mediul online de materiale "menite să facă rău".
 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close