Antena 3 CNN Externe O româncă a murit într-un accident produs în Egipt. Alţi doi se află în stare gravă (FOTO)

O româncă a murit într-un accident produs în Egipt. Alţi doi se află în stare gravă (FOTO)

O româncă a murit într-un accident produs în Egipt. Alţi doi se află în stare gravă <font color=red>(FOTO)</font>
01 Mai 2008   •   11:53

O româncă a murit şi alţi doi cetăţeni români au fost grav răniţi, joi dimineaţă, într-un accident de circulaţie produs în Egipt. Autocarul în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă periculoasă şi a luat foc, la aproximativ 70 de kilometri de Canalul Suez. 40 de turişti, români, canadieni şi italieni, se aflau în autocarul care se îndrepta spre capitala Cairo. Opt turişti, canadieni şi britanici, au murit carbonizaţi.



În afară de cei doi români au fost grav răniţi 13 ruşi, 4 britanici, 2 canadieni, 2 italieni, un ucrainean şi 3 egipteni. Răniţii au suferit arsuri grave şi au fost transportaţi deurgenţă la spitalele din apropiere.



Autorităţile cred că accidentul s-a produs din vina şoferului, care ar fi pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari. Autocarul plecase din staţiunea Sharm el Sheik.



Gheorghe Dumitru, ambasadorul României în Egipt a precizat că românii care se aflau ăn autocarul ce s-a răsturnat faceau parte dintr-un grup de alţi 103 români. Aceştia se aflau într-o excursie la Sharm el Sheik organizată de Paralela 45. Cei trei au dorit să se deplaseze într-o călătorie opţională la Cairo, alături de alţi turişti străini.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close