Antena 3 CNN Externe O privire în viaţa oamenilor pe care îi dispreţuim fără motiv. Cum e "să trăieşti cu şobolanii"

O privire în viaţa oamenilor pe care îi dispreţuim fără motiv. Cum e "să trăieşti cu şobolanii"

O privire în viaţa oamenilor pe care îi dispreţuim fără motiv. Cum e "să trăieşti cu şobolanii"
Foto: YouTube
28 Iun 2012   •   09:58
Un bărbat fără adăpost din San Francisco foloseşte tehnologia avansată pentru a oferi oamenilor o nouă perspectivă asupra persoanelor care trăiesc pe străzi.

Henry Moses Thirkield, cunoscut şi sub porecla de Mo, umblă cu o cameră video după el şi îşi înregistrează toate activităţile. Mai mult, el realizează interviuri cu alte persoane care nu au locuinţe.

Mo nu are acces la un computer, aşa că nu poate posta pe internet filmuleţele. De asta se ocupă prietenul lui, Ryan Hupfer, care lucrează în Silicon Valley şi care a creat canalul de YouTube „Homeless Mo”.

L-am întâlnit pe Mo într-o seară când mă întoarceam de la serviciu. Mi-a cerut o ţigară, dar eu am preferat să-i cumpăr un sanviş în loc. Am devenit prieteni de atunci. El îmi furnizează conţinutul şi eu îl postez pe internet”, a declarat Ryan Hupfer pentru Mashable.

De patru ani trăiesc pe străzi. Am dormit pe sub poduri şi am fost nevoit să învăţ să supravieţuiesc în lumea asta. Eu am muncit toată viaţa şi nu ştiam cum e să dormi alături de cineva necunoscut sau să „dormi cu şobolanii”, aşa cum zicem noi”, povesteşte Mo.






 


 

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close