Antena 3 CNN Externe Mai multe persoane au fost arestate în ancheta morţii lui Matthew Perry, actorul din Friends

Mai multe persoane au fost arestate în ancheta morţii lui Matthew Perry, actorul din Friends

Matthew Perry -  profimedia
Matthew Perry, starul din serialul Friends, a murit în octombrie 2023. Sursa foto: Profimedia Images
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2024   •   17:57

Matthew Perry, starul din serialul Friends, a murit în octombrie 2023 din cauza „efectelor acute ale ketaminei”, iar poliția a investigat modul în care a fost obținut drogul. Un arest a fost făcut în legătură cu moartea actorului, au declarat oficialii din forțele de ordine din California, transmite The Guardian.

Update: Potrivit CNN, care citează surse din cadrul forţelor de ordine, Poliţia a fost făcute mai multe arestări în legătură cu ancheta morţii lui Matthew Perry, arestări care includ acuzații federale.

Acuzațiile vor fi anunțate într-o conferință de presă, iar detaliile legate de acțiunile lui Perry vor fi anunțate, de asemenea, într-o conferință de presă la Los Angeles, a spus sursa citată. 

NBC News a raportat că o persoană a fost arestată în sudul Californiei joi, după ce departamentul de poliție din Los Angeles a declarat în iunie că investiga modul în care starul din Friends a obținut medicamentele prescrise.

Matthew Perry, care discutase deschis despre problemele sale cu dependența, a fost găsit mort într-un jacuzzi la casa sa din Los Angeles în octombrie 2023. O autopsie a relevat niveluri de ketamină în sângele său, similare cu cele utilizate în timpul anesteziei generale.

„La nivelurile ridicate de ketamină găsite în probele sale de sânge postmortem, principalele efecte letale ar fi atât suprastimularea cardiovasculară, cât și depresia respiratorie,” a declarat raportul de autopsie.

Moartea lui Perry a fost considerată un accident, fără dovezi de acte rele intenționate.

Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cui a lăsat moștenire averea de peste 120 milioane de dolari

Surpriză imensă la deschiderea testamentului fostului actor din "Friends", Matthew Perry, mort la numai 54 de ani, după ce și-a administrat acasă doze uriașe de anestezic folosit și ca remediu pentru depresie și anxietate.

Perry, care de-a lungul timpului a vorbit deschis despre dependența sa de droguri, alcool și analgezice, avea o avere estimată la 120 de milioane de dolari, dintre care un milion de dolari i-a lăsat prin testament unui fond pe care l-a înființat.

Testamentul încheiat de Perry încă din toamna lui 2009 prevede ca jumătate din această sumă să ajungă la părinţii săi și o soră vitregă, iar cealaltă jumătate, la fosta sa iubită, Rachell Dunn, de care s-a despărțit în 2005.

Mai mult, actorul din "Friends" a specificat în testament că în eventualitatea în care avea să devină tată, nu vrea să lase nimic copiilor săi.

Cauza morţii a fost făcut publică la câteva zile după ce Aniston a dezvăluit că discutase cu el prin mesaje în dimineaţa zilei în care a murit.

În timpul vieţii, Perry a vorbit deschis despre lupta sa cu abuzul de substanţe şi cu dependenţa şi a înfiinţat chiar un adăpost pentru bărbaţii care se confruntă cu probleme similare.

După dispariţia sa, a fost înfiinţată în numele său o fundaţie ce îşi propune să îi ajute pe cei care se luptă cu dependenţa de substanţe.

×
Subiecte în articol: Matthew Perry actor barbat mort california
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close