Antena 3 CNN Externe O mamă ucisă în atacul terorist din Tel Aviv a fost împușcată în timp ce-și proteja copilul de 9 luni

O mamă ucisă în atacul terorist din Tel Aviv a fost împușcată în timp ce-și proteja copilul de 9 luni

femeie cu bebelus in brate
Inbar Segev-Vigder a fost ucisă în atacul terorist de la Tel Avivi în timp ce își proteja fiul de 9 luni FOTO: X/ State of Israel
de D.C.    |    02 Oct 2024   •   17:51

O femeie devenită de curând mamă se numără printre persoanele ucise în urma atacului terorist de marți, de la Tel Aviv, au declarat miercuri oficialii israelieni. Aceștia au mai spus că femeia a fost împușcată în timp ce a salvat în mod eroic viața copilului ei.

Una dintre victimele atacului terorist de ieri, de la Tel Aviv, Inbar Segev-Vigder, a fost ucisă în timp ce își proteja fiul de 9 luni, Ari”, au anunțat autoritățile pe contul oficial de pe X a Statului Israel.

„I-a salvat viața. Am rămas fără cuvinte. Doar cu inimi frânte”, se mai spune în postare

Inbar Segev-Vigder și alte șase persoane au fost ucise când cei doi teroriști palestinieni au deschis focul și au înjunghiat mai multe persoane într-o gară din Jaffa, marți seară.

Atacul terorist a avut loc cu doar câteva minute înainte ca Iranul să lanseze mai multe rachete balistice pe teritoriul israelian, ca răzbunare pentru uciderea liderului Hezbollah Hassan Nasrallah și a mai multor oficiali de rang înalt ai grupării teroriste.

Mai multe imagini de pe camera de supraveghere i-a surprins pe atacatori sărind din tren înarmați cu o armă și un cuțit.

Trupurile mai multor victime scăldate în sânge au putut fi văzute împrăștiate pe pământ, în apropiere și în interiorul unui vagon.

Inbar Segev-Vigder avea 33 de ani și era instructor de Pilates, potrivit Times of Israel.

O altă victimă ucisă în atac este Shahar Goldman, de 30 de ani, dansator profesionist, care s-a căsătorit anul trecut.

În atac au mai fost uciși Revital Bronstein, de 24 de ani, Nadia Sokolenko, de 40 de ani, și Ilia Nozadze, de 42 de ani.

Alte cel puțin 16 persoane au fost rănite în atacul terorist, conform poliției israeliene.

Cei doi terorişti, care proveneau din oraşul Hebron din Cisiordania ocupat de Israel, au fost împuşcaţi mortal de agenţi de securitate la fața locului.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close