Antena 3 CNN Externe O garnitură de metrou a deraiat la Londra

O garnitură de metrou a deraiat la Londra

O garnitură de metrou a deraiat la Londra
05 Iul 2007   •   12:42

O persoană a fost uşor rănită, la Londra, în urma deraierii unei garnituri de metrou, între două dintre staţiile din centrul metropolei. Traficul a fost întrerupt între Bethnal Green şi Mile End, după ce trenul a sărit de pe linie, din motive încă necunoscute. Unul dintre călători s-a rănit la picior în cursul accidentului, care, potrivit autorităţilor, nu este de natură teroristă. Sute de călători au ajuns mai târziu la serviciu, în urma incidentului de dimineaţă, după ce traficul între Leytonstone şi Liverpool Street, a fost întrerupt.

Autorităţile au mobilizat de urgenţă Serviciul londonez de Ambulanţă, dar nimeni nu a avut nevoie de ajutorul paramedicilor.

Ultimul accident de metrou de acest gen s-a petrecut în 2004, dar nimeni nu a fost rănit. În 2003, însă, 32 de oameni au fost răniţi în cursul deraierii unei garnituri.

Metroul londonez este cel mai vechi din lume, şi în acelaşi timp unul din cele mai utilizate. Se estimează că în fiecare zi, este folosit de mai mult de 3 milioane de persoane zilnic.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close