Antena 3 CNN Externe O femeie dată dispărută de familie a fost găsită în stomacul unui piton de șase metri, în Indonezia

O femeie dată dispărută de familie a fost găsită în stomacul unui piton de șase metri, în Indonezia

Patru copii au rămas fără mamă

piton
O femeie, dată dispărută de familie, a fost găsită în stomacul unui piton de 6 metri, în Indonezia
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Iun 2024   •   20:23

O femeie, care a fost dată dispărută de soț, a fost găsită în stomacul unui piton de 6 metri, într-o pădure din Indonezia, notează independent.co.uk.

Tragedia a avut loc în provincia Sulawesi de Sud. Femeia, mama a patru copii, a plecat la o piaţă din satul vecin pe jos, printr-o pădure. Când a văzut că nu se mai întoarce, soţul femeii a alertat autorităţile şi a dat-o dispărută.

Alături de echipele de căutare s-au alăturat şi familia femeii dar şi mai mulţi voluntari. Din nefericire, femeia a fost găsită a doua zi în stomacul unui piton de 6 metri.

Urmare cercetărilor, femeia ar fi fost muscată de reptilă şi apoi a înghițit-o din cap până în picioare.

„Nu-mi voi ierta niciodată că mi-am lăsat soția să iasă singură afară”

Când a aflat ce s-a întâmplat soțul femeii a fost devastat.

„Nu-mi voi ierta niciodată că mi-am lăsat soția să iasă singură afară. Dacă aș fi fost cu ea în acea zi, șarpele nu ar fi îndrăznit să o atingă.

Îmi pare rău pentru suferința pe care a trebuit să o îndure, îmi pare rău pentru familia noastră”, a declarat soțul în timp ce a dus trupul soției sale pentru o înmormântare religioasă în districtul Pitu Riawa din regența Sidrap din provincia Sulawesi de Sud, a declarat acesta sursei citate. 

Acesta este al doilea caz documentat al unui om înghițit de un piton, după o tragedie asemănătoare petrecută, tot în Indonezia, în cazul unei femei, în vârstă de 54 de ani.  

În 2022, Jahrah a dispărut în timp ce colecta cauciuc de pe o plantație din provincia Jambi, înainte ca localnicii să găsească un piton uriaș care zăcea într-un luminiș printre copaci, cu o umflătură mare în burtă, două zile mai târziu.

×
Subiecte în articol: piton indonezia femeie ucisă
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close