Antena 3 CNN Externe O femeie a fost decapitată în oraşul Ciudad Juarez, din Mexic

O femeie a fost decapitată în oraşul Ciudad Juarez, din Mexic

O femeie a fost decapitată în oraşul Ciudad Juarez, din Mexic
21 Oct 2010   •   15:27

O femeie cu vârsta cuprinsă între 20 şi 25 de ani a fost decapitată în oraşul mexican Ciudad Juarez. Conform investigatorilor, acesta este al doilea caz de gen din ultimul an, într-un oraş cu cea mai mare rată a criminalităţii.

"Asta arată că narcoticele îşi fac de cap. Nu mai există respect sau cod etic. Femei, bărbaţi, copii... nu le mai pasă ce ucid acum", a declarat purtătorul de cuvânt al procurorului general al statului Chihuahua, Carlos Gonzalez, pentru CNN.

În ultimele săptămâni a existat o creştere a violenţelor împotriva femeilor, conform poliţiei. Acestea s-au înmulţit după interogarea unui presupus traficant de droguri, care a dezvăluit că femei atractive sunt angajate de carteluri pentru a comite asasinate. Femeia ucisă acum în cartierul Colonia Granjero este suspectată că ar fi avut legături cu crima organizată.

"Grupurile care fac asta trimit un mesaj, acela că femeile respective sunt escroace şi implicate în activităţile cartelurilor", a spus un oficial al poliţiei locale.

Pe 11 octombrie, Gabriela Enriquez, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită într-o baltă de sânge, cu faţa la pământ şi cu un trandafir pe spate, un semn că avea legături cu escrocheriile.

 



×
Subiecte în articol: decapitare Mexic
Cele mai noi știri
Parteneri
x close