Antena 3 CNN Externe O femeie a devenit prima persoană interzisă în toate barurile şi cluburile din Marea Britanie

O femeie a devenit prima persoană interzisă în toate barurile şi cluburile din Marea Britanie

O femeie a devenit prima persoană interzisă în toate barurile şi cluburile din Marea Britanie
17 Apr 2010   •   14:25

O femeie a devenit prima persoană căreia i-a fost interzis să mai cumpere sau să bea alcool oriunde în Anglia şi Ţara Galilor, potrivit dailymail.co.uk .

Laura Hall, în vârstă de 20 de ani, a primit un ordin judecătoresc prin care i se interzice să mai intre în vreun bar, pub sau club timp de doi ani, după ce ea a încălcat un ordin similar primit ca urmare a unui comportament indecent sub influenţa băuturilor alcoolice.

Hall a fost condamnată în repetate rânduri pentru tulburarea liniştii publice. De asemenea, femeia nu mai are voie să cumpere alcool, să bea alcool în public sau să aibă asupra sa recipiente nesigilate de alcool. În plus, Hall trebuie să frecventeze un curs autorizat pentru tratarea abuzului de alcool.

Dacă femeia încalcă prevederile hotărârii, va fi amendată cu 2.500 de lire sterline.

Potrivit unui studiu al Fundaţiei Joseph Rowntree, de anul trecut, numărul femeilor cu chef de sticlă aproape că s-a dublat în ultima decadă. Conform statisticilor guvernului britanic, numărul femeilor implicate în delicte, săvârşite pe fondul consumului de alcool, a crescut cu 30% în perioada 2005-2007.

Antena3.ro




×
Subiecte în articol: femeie alcool club bar abuz
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close