Antena 3 CNN Externe O fată de 15 ani, româncă, a dispărut în Italia. Părinții cer cu disperare ajutorul oamenilor

O fată de 15 ani, româncă, a dispărut în Italia. Părinții cer cu disperare ajutorul oamenilor

adolescenta disparuta Italia
O fată româncă a dispărut în Italia. Părinții cer cu disperare ajutorul oamenilor
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Iun 2024   •   17:18

O româncă de 15 ani a dispărut în Italia, în urmă cu două zile. Părinții fetei sunt disperați și au cerut ajutorul oamenilor care pot oferi informații despre fiica lor. 

Adolescenta a dispărut din Bologna, acolo unde locuiește cu familia ei. Tânăra a plecat de acasă vineri, 14 iunie, și de atunci este de negăsit.

Părinții fetei au făcut un apel public la televiziunile din Italia, în speranța că vor afla cât mai repede dacă cineva are informații despre fiica lor.

Tatăl fetei spune că este convins că aceasta a plecat cu cineva, având în vedere că începuse să se vadă cu un băiat mai mare decât ea, care s-ar fi lăudat la prieteni că o va duce la Rimini, la mare.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat de polițiștii din Hamburg, după ce i-a amenințat cu un topor, chiar înaintea meciului Olanda-Polonia de la EURO 2024

Părinții adolescentei spun că fiica lor nu prea ieșea singură din casă, motiv pentru care aceștia cred că nu a plecat singură.

Apelul părinților a devenit viral în Italia și a fost răspândit cu repeziciune pe toate rețelele de socializare, în speranța că cineva ar putea avea informații despre fată.

×
Subiecte în articol: fata disparuta Italia romanca
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close