Antena 3 CNN Externe O fabrică s-a prăbuşit în Pakistan. Cel puţin o persoană a murit şi şase sunt rănite

O fabrică s-a prăbuşit în Pakistan. Cel puţin o persoană a murit şi şase sunt rănite

O fabrică s-a prăbuşit în Pakistan. Cel puţin o persoană a murit şi şase sunt rănite
Foto: Intact Images/EPA
de M.Z.    |    06 Feb 2012   •   08:52
Update 09.05 - Cel puţin o persoană a murit şi şase sunt rănite, în urma prăbuşirii plafonului fabricii din Pakistan. Autorităţile se tem că peste 100 de persoane sunt blocate sub dărâmături.

"Potrivit primelor informaţii, peste 100 de persoane se aflau în fabrică în momentul în care imobilul s-a prăbuşit, probabil din cauza exploziei unei butelii de gaz", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de intervenţie, Mohammed Aamir, potrivit AFP.

Clădirea este situată în cartierul Multan Road, foarte aglomerat. Fabrica din interiorul imobilului produce vaccinuri pentru animale.



Peste 30 de persoane, printre care şi copii, au rămas prinse sub dărâmături, după ce plafonul unei fabrici din Pakistan s-a prăbuşit, luni, în urma unei explozii de gaz, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc în oraşul Lahore. Până acum, autorităţile au anunţat că opt persoane au fost salvate, inclusiv două femei.

"Fabrica s-a prăbuşit complet, la fel ca şi două case din apropiere", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă, adăugând că autorităţile au dificultăţi în a ajunge la locul accidentului din cauza străzilor înguste.

×
Subiecte în articol: pakistan explozie fabrica daramaturi copii
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close