Antena 3 CNN Externe Noi ipoteze în cazul Madeleinei. Cadavrul fetiţei posibil aruncat în mare

Noi ipoteze în cazul Madeleinei. Cadavrul fetiţei posibil aruncat în mare

Noi ipoteze în cazul Madeleinei. Cadavrul fetiţei posibil aruncat în mare
15 Sep 2007   •   10:53

Presa continuă să facă speculaţii pe marginea cazului fetiţei britanice date dispărute, în luna mai, în Portugalia. Ziarele de la Lisabona au informat vineri că există indicii conform cărora Madeleine McCann ar fi moartă, iar cadavrul ei ar fi fost aruncat în mare într-un sac, de pe un iaht aparţinând unui britanic. Cotidianul ?24 de ore? a dezvăluit, fără să precizeze însă vreo sursă oficială, că ambarcaţiunea la bordul căreia s-ar fi aflat cadavrul a fost descoperită în apropierea staţiunii unde a dispărut micuţa. Proprietarul iahtului a fost deja interogat de autorităţi. Publicaţia a citat însă declaraţiile anchetatorilor, potrivit cărora nu există deocamdată dovezi concrete în ceea ce priveşte implicarea părinţilor.

O altă teorie a fost publicată în ediţia de vineri a cotidianului britanic Daily Mail, potrivit căreia Maddie ar fi murit în urma unei supradoze de somnifere. Publicaţia a adăugat că noile descoperiri susţin teoria potrivit căreia soţii McCann sunt implicaţi în moartea fiicei lor. Soţii McCann au fost vizitaţi, joi, de asistenţii sociali, la domiciliul lor din Rothley, Marea Britanie. Oficialii de la protecţia copiilor şi poliţiştii au discutat despre siguranţa gemenilor în prezenţa părinţilor.

Există posibilitatea ca gemenii Sean şi Amelie să le fie luaţi. Poliţiştii din Portugalia au obţinut jurnalul pe care Kate McCann l-a început imediat după dispariţia fiicei sale. Kate a scris că cei trei copii erau "isterici", iar "activitatea excesivă" a Madeleinei era obositoare. De asemenea, femeia se plângea că soţul ei nu o ajută la treburile casnice şi o lasă să aibă grijă singură de copii.

Antena 3

foto: SkyNews

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close