Antena 3 CNN Externe Noi dezvăluiri despre atacatorul din Connecticut. Mama sa l-a retras din sistemul public de învățământ

Noi dezvăluiri despre atacatorul din Connecticut. Mama sa l-a retras din sistemul public de învățământ

Noi dezvăluiri despre atacatorul din Connecticut. Mama sa l-a retras din sistemul public de învățământ
16 Dec 2012   •   20:18

Mama atacatorului din Connecticut, Adam Lanza, l-a retras pe acesta din sistemul de învățământ public, deoarece aceasta era nemulțumită de programa școlară, a declarat o mătușă a acestuia.

Marsha Lanza, mătușa lui Adam și fostă cumnată a mamei acestuia, Nancy, a declarat că mama atacatorului era o persoană "extraordinar de devotată".

De asemenea, femeia a declarat că Nancy l-a școlit pe Adam după ce l-a retras din sistemul public de învățământ, fără a preciza momentul exact când acesta a părăsit școala. Potrivit unor foști colegi, atacatorul ar fi părăsit școala până în clasa a zecea.

Nancy a divorțat de soțul ei în 2009, când Adam avea 17 ani. "Ea nu era nevoită să muncească deoarece comnatul meu i-a lăsat suficientă avere", inclusiv casa în care locuia, a declarat Marsha.

Marcy a mai declarat că Nancy a cumpărat arme, deoarece locuia singură într-o casă foarte mare. Poliția nu a confirmat că armele folosite în atac erau ale ei.

×
Subiecte în articol: arme
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close