Antena 3 CNN Externe Nigel Farage, liderul Reform UK, se compară cu Andrew Tate: „Bărbații tineri nu se mai simt bărbați”

Nigel Farage, liderul Reform UK, se compară cu Andrew Tate: „Bărbații tineri nu se mai simt bărbați”

BeFunky-collage - 2024-07-04T003356.240
Nigel Farage a declarat că face parte dintr-un „fenomen similar” cu cel al influencerului Andrew Tate / foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    04 Iul 2024   •   00:43

Nigel Farage a declarat că face parte dintr-un „fenomen similar” cu cel al influencerului Andrew Tate, afirmând că există forțe în societate care încearcă să „împiedice tinerii să fie tineri”, potrivit The Guardian.

Liderul Partidului Reformei (Reform UK, dreapta populistă), Nigel Farage, susține că face parte dintr-un „fenomen similar” cu cel al influencerului Andrew Tate, în timp ce sondajele arată că bărbații tineri se îndreaptă către partidul său.

În ultima zi de campanie înainte de alegeri, Farage a apărut alături de Derek Chisora, boxerul controversat și susținător al Reform UK, într-o sală de box din Clacton, acolo unde și-a depus a opta candidatură pentru a fi ales deputat. 

El a insistat că Derek Chisora este un model bun, menționând că fiecare om este imperfect. 

De asemenea, liderul Reform UK a mai declarat că există acest „sentiment că tinerii nu au voie să fie tineri”, referindu-se la faptul că principiile morale ale societății nu mai permit acest lucru.

„Cred că mulți bărbați tineri nu se mai simt bărbați”, a declarat Farage. „Adică, uitați-vă la fotbal. Li se spune: mergeți în Germania, vă rog să nu beți mai mult de două halbe de bere. Și ce faceți? Nu cântați la meciurile de fotbal. Voi ce faceți?

Nu spuneți glume care i-ar putea ofensa pe germani. De ce? Încercăm să împiedicăm tinerii să mai fie tineri. De aceea Tate a fost atât de urmărit. Așa că ceea ce fac eu este poate din cauza unui fenomen similar”, a declarat liderul Reform UK. 

Mai mult decât atât, el a sugerat că bărbații tineri ar fi stimulați să urmeze Reforma UK, așa cum au făcut-o cu Tate, care așteaptă să fie judecat în România pentru acuzații de trafic de persoane și viol.

„Dacă cineva ca Andrew Tate își poate construi un asemenea grup de adepți, atunci poate că din punct de vedere politic este ceva foarte important”, a mai spus el.

 

×
Subiecte în articol: nigel farage Andrew Tate tineri Reform UK
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Pe unde merge Klaus Iohannis la Sibiu când este Valea Oltului închisă
x close