Antena 3 CNN Externe New York. Nora avocatului poporului - găsită moartă într-un aeroport

New York. Nora avocatului poporului - găsită moartă într-un aeroport

New York. Nora avocatului poporului - găsită moartă într-un aeroport
01 Oct 2007   •   22:18

O femeie a fost găsită moartă într-o celulă, pe aeroportul din Phoenix, în statul american Arizona, la scurt timp după ce fusese reţinută de poliţişti. Lăsată singură în încăpere, femeia a încercat să-şi scoată cătuşele şi s-a asfixiat. Carol Anne Gotbaum a fost reţinută pe aeroport, după ce făcuse o criză de isterie din cauza faptului că a întârziat la îmbarcare. Femeia voia cu orice chip să ajungă la avion, deşi poarta de acces se închisese. Atunci au intervenit oamenii legii şi au reţinut-o.

Carol a fost încătuşată şi dusă într-o încăpere, fără ca cineva să-i explice ce se va întâmpla cu ea. Singură în celulă, femeia a făcut o nouă criză şi a încercat să-şi scoată cătuşele. Poliţiştii au auzit gălăgie, dar n-au intrat la ea să vadă ce face. Au deschis uşa după mai multe ore şi au găsit-o pe Carol fără suflare, cu mâinile încolăcite în jurul gâtului.

Poliţia din Arizona trebuie să clarifice cazul cât mai repede, mai ales că victima era nora avocatului poporului din New York. Poliţiştii de pe aeroportul din Phoenix spun că n-au vrut decât să o calmeze pe femeie şi că nu au bruscat-o în niciun fel.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close