Antena 3 CNN Externe „Ne vom lovi dușmanii”. Netanyahu a vizitat baza IDF și a anunțat că Israelul este „hotărât să se apere”

„Ne vom lovi dușmanii”. Netanyahu a vizitat baza IDF și a anunțat că Israelul este „hotărât să se apere”

netanyahu vizita idf
Netanyahu le-a spus recruților că ei sunt „coloana vertebrală a țării” | Sursă foto: Maayan Toaf (GPO)
de Andreea Ştefan    |    07 Aug 2024   •   15:46

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a vizitat miercuri baza de inducție a IDF de la Tel Hashomer și s-a întâlnit cu recruții Corpului blindat și ai Ingineriei de luptă. Acesta a transmis că Israelul e hotărât să se apere și își va „lovi dușmanii”, potrivit Mitgaisim.idf.

„Mă aflu aici, la baza de inducție a IDF, împreună cu recruții din Corpul Blindat și Inginerii de Luptă. Vă doresc mult succes. Aveți grijă unii de alții și aveți grijă de țara noastră.

Ne îndreptăm în continuare spre victorie. Știu că cetățenii Israelului sunt îngrijorați și vă cer un singur lucru: Fiți răbdători și echilibrați. Suntem pregătiți atât defensiv, cât și ofensiv. Ne lovim dușmanii și suntem hotărâți să ne apărăm", a spus Netanyahu.

Prim-ministrul Netanyahu le-a mai spus recruților că ei sunt „coloana vertebrală a țării”.

"În primul rând, aș dori să spun un cuvânt soldaților din IDF, recruți și rezerviști: Voi sunteți coloana vertebrală a țării. Vă oferim tot sprijinul. Suntem mândri de voi. Vă salutăm. Vă susținem fiecare pas.

Astăzi vă alăturați generației victoriei. Vă alăturați celor două corpuri despre care am cântat după Războiul de Șase Zile: "Corpul blindat a făcut istorie" - și, de asemenea, și geniștii de luptă. Astăzi, Corpul blindat și geniștii de luptă fac istorie. Ele schimbă pur și simplu fața campaniei.

Voi conduceți decizia în incursiunea terestră. Toată lumea, toți cei care au crezut că timpul lor a trecut și s-a terminat, astăzi își scot toți pălăria spunând: "Muncă uimitoare". Ajungeți la brațul decisiv al statului Israel", a mai spus Netanyahu.

Prim-ministrul a fost însoțit de șeful Statului Major, Tzachi Braverman, secretarul său militar, gen. maj. Roman Gofman, șeful personalului IDF, gen. maj. Yaniv Asor, ofițerul șef de inginerie, gen. de brigadă. Yoav Turchansky, ofițerul șef al Corpului Blindat, gen. de brigadă. Ohad Maor și Meitav.

×
Subiecte în articol: Benjamin Netanyahu IDF razboi Israel
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close