Antena 3 CNN Externe Momentul în care un bărbat este împușcat în cap în gara din Frankfurt. Acesta a murit pe loc

Momentul în care un bărbat este împușcat în cap în gara din Frankfurt. Acesta a murit pe loc

atac gara frankfurt
Un bărbat a fost ucis cu focuri de armă în gara din Frankfurt. Foto: Captură video/X
de R.K.    |    22 Aug 2024   •   14:40

Un bărbat a fost executat, miercuri, cu mai multe focuri de armă în gara din orașul german Frankfurt. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care cetățeanul turc este împușcat în cap de un conațional.

Marți seara, la scurt timp după sosirea unui tren, pe peronul 9 al gării din Frankfurt sunt trase mai multe focuri de armă. Potrivit martorilor, criminalul a împușcat brusc un alt bărbat în cap. Procurorii spun că acesta s-a apropiat din spate și a tras mai multe focuri de armă. Turcul de 27 de ani a murit pe loc, scrie Bild. Ucigașul este un alt cetățean turc în vârstă de 54 de ani.

Momentul crimei a fost surpins de camerele de supraveghere din gară. Atenție, sunt imagini care vă pot afecta emoțional.

Gara Centrală din Frankfurt a fost închisă timp de 25 de minute după crimă. Au fost afectate transportul regional și pe distanțe lungi, trenurile S-Bahn, tramvaiele și autobuzele care deservesc gara principală din orașul de pe Main. 

Făptuitorul a încercat să fugă, dar poliția federală l-a prins la câțiva metri de locul crimei.

Contextul crimei este încă neclar, precum și motivul. De asemenea, polițiștii nu au oferit încă detalii precise cu privire la identitatea victimei și a bărbatului arestat.

×
Subiecte în articol: Frankfurt crima criminal atac
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close