Antena 3 CNN Externe Momentul în care o tânără este trasă de valuri spre moarte, chiar din brațele iubitului ei: „Oamenii filmau și se uitau cum moare"

Momentul în care o tânără este trasă de valuri spre moarte, chiar din brațele iubitului ei: „Oamenii filmau și se uitau cum moare"

Momentul în care o tânără este trasă de valuri spre moarte, chiar din brațele iubitului ei: „Oamenii filmau și se uitau cum moare"
Tânără de 20 de ani, smulsă de valurile învolburate în mare. Sursă foto: colaj x/social media
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2024   •   12:12

Caz tragic la Marea Neagră. O tânără de 20 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost smulsă de valurile învolburate în mare, chiar din brațele iubitului său. Întreaga scenă a fost filmată.

Momentul tragic în care tânăra de 20 de ani este smulsă de valuri în Marea Neagră, sub ochii iubitului ei, a fost filmat de turiștii de pe marginea plajei.

Nimeni nu a sărit în ajutorul fetei, oamenii priveau și filmau ultimele clipe ale tinerei care se zbătea pentru viaţa ei, după ce a fost trasă de curenţii de apă şi izbită de valuri.

Moarte tragică pentru o tânără de 20 de ani

Diana Belyaeva, în vârstă de 20 de ani, un fotomodel la început de carieră, se afla cu iubitul ei pe plaja din stațiunea rusă Sochi, când s-a produs nenorocirea.

Tânăra încearcă să se lupte să se ridice în picioare, însă un curent o smulge mai departe de țărm. Situația trece de la romantism la disperare şi o luptă între viață și moarte pentru Diana.

Sora fetei de 20 de ani care s-a înecat la Soci a dat vina pe martorii tragediei.

„Val după val, Diana a fost aruncată la mal de două ori, dar niciunul dintre martorii oculari nu a ajutat-o. Erau oameni care stăteau în jurul ei și se uitau și filmau cu telefoanele lor. Toată lumea a văzut, dar nimeni nu a ajutat-o. S-a întâmplat pe țărm, nu în adâncuri", a spus sora tinerei, potrivit presei externe.

„Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoşătoare şi trebuie să reacţionezi imediat. Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute", a explicat un localnic, potrivit Mirror.

Tânăra a fost căutată de scafandrii și se pare că trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit câteva zile mai târziu, la câțiva kilometri distanță de tragicul incident, în districtul Khostinsky.

×
Subiecte în articol: tanara moarta apa mare valuri Marea Neagrã
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Au apărut primele subiecte la Matematică de la Evaluarea Națională 2024
x close