Antena 3 CNN Externe Momente de groază la bordul unui avion: 17 pasageri au fost răniți în urma unor turbulențe severe, în India

Momente de groază la bordul unui avion: 17 pasageri au fost răniți în urma unor turbulențe severe, în India

Pasagerii unui avion au trecut prin momente de groază, după o serie de turbulențe severe. 17 persoane au ajuns la spital, două dintre ele în stare gravă.

avion
Momente de groază la bordul unui avion: 17 pasageri au fost răniți în urma unor turbulențe severe Sursa foto: Twitter/ MEDIA INDIA GROUP
de Cerasela Stafie    |    03 Mai 2022   •   19:27

Panică, duminică seara, la bordul unui zbor al companiei aeriene low cost SpiceJet, care a plecat din Mumbai și s-a îndreptat spre Durgapur, India. Aeronava, un Boeing 737 care transporta 200 de persoane, a fost lovită de turbulențe severe în timpul aterizării.

Cel puțin 17 persoane au fost rănite, dintre care două grav. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arată panica de la bord și devastarea din interiorul cabinei.

”Avionul a urcat și coborât de parcă ar fi fost o minge – povestește unul dintre pasageri pentru BBC – am văzut niște oameni, care nu aveau centurile de siguranță puse, sărind și lovindu-se cu capul de coșurile de deasupra. O femeie a fost aruncată la pământ. Mulți pasageri au țipat și au plâns în timp ce tăvi și alte articole au căzut pe culoar. Au fost mai multe răni și chiar sânge pe tavan”.

După ce avionul a reușit să aterizeze, paramedicii au fost chemați la fața locului, pentru îngrijirea răniților.

Compania SpiceJet și-a exprimat regretul pentru ceea ce s-a întâmplat, în timp ce autoritățile indiene din aviația civilă au declanșat o anchetă. Se pare că pilotul automat al avionului ar fi funcționat defectuos.

×
Subiecte în articol: avion india turbulente
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close