Antena 3 CNN Externe VIDEO. Momentul în care un tanc „țestoasă” al rușilor este aruncat în aer de o dronă a ucrainenilor

VIDEO. Momentul în care un tanc „țestoasă” al rușilor este aruncat în aer de o dronă a ucrainenilor

Tancul T-72B a fost aruncat în aer pe frontul din apropierea orașului Bahmut

ezgif.com-resize
de Robert Kiss    |    05 Iun 2024   •   18:42

Un tanc al rușilor acoperit cu un blindaj improvizat, numit de ucraineni „tanc țestoasă” a fost aruncat în aer pe frontul din est după ce o dronă s-a strecurat sub învelișul protector.

Imaginile au fost publicate pe rețelele sociale și arată momentul în care drona reușește să pătrundă sub improvizația făcută de ruși pentru a proteja tancul de astfel de lovituri.

Tancul T-72B a fost aruncat în aer pe frontul din apropierea orașului Bahmut, cucerit și controlat de ruși.

Ucrainenii au doborât 22 de drone ale rușilor

Forțele ucrainene au doborât 22 dintre cele 27 de drone de tip Shahed lansate de Rusia în noaptea de 5 iunie, au anunțat Forțele Aeriene ucrainene.

Se pare că dronele au fost lansate de la Capul Chauda din Crimeea ocupată de ruși și din regiunea Kursk din Rusia, situată la aproximativ 95 de kilometri de granița dintre Rusia și Ucraina.

Sistemele antiaeriene și unitățile de război electronic, precum și grupurile mobile de foc ale Forțelor Aeriene Ucrainene, au interceptat dronele deasupra regiunilor Mykolaiv, Herson, Sumi, Dnipropetrovsk și Poltava, potrivit comandantului forțelor aeriene ucrainene Mykola Oleshchuk.

×
Subiecte în articol: Razboi in Ucraina Ucraina Rusia tanc drona
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Noua gafă a lui Biden, virală pe internet. Ce a citit de pe prompter
x close