Antena 3 CNN Externe Momentul în care elevul care şi-a împuşcat colegii la o şcoală din Belgrad a fost prins

Momentul în care elevul care şi-a împuşcat colegii la o şcoală din Belgrad a fost prins

Elevul de clasa a VII-a, care a comis atacul armat de la şcoala din Belgrad, Serbia, avea planul făcut de aproximativ o lună, arată cele mai noi informaţii ale anchetei. Momentul în care adolescentul a fost prins după atacul în care şi-a împuşcat colegii, dar şi pe paznicul şcolii, a fost surprins în imagini.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2023   •   15:35

Adolescentul în vârstă de 14 ani s-a ascuns în curtea şcolii după atacul mortal, acolo unde a şi fost prins de autorităţi. El a fost încătuşat, iar poliţiştii i-au pus o bluză pe cap în momentul în care l-au scos din curtea şcolii şi l-au urcat într-o autospecială de Poliţie.

În rucsacul atacatorului, anchetatorii au găsit un pistol, dar şi cocktail-uri Molotov.

Citeşte şi: Atac armat la o școală din Belgrad: un elev de clasa a șaptea a împușcat mortal mai mulți copii și un paznic | Autoritățile sârbe au decretat trei zile de doliu național

Potrivit ultimelor informaţii ale anchetatorilor, pistolul folosit de adolescent pentru a comite atacul armat de la şcoala din Belgad aparţine tatălui său.

De asemenea, acesta ar fi plănuit atacul încă de acum o lună.

Ultimul bilanţ al atacului arată că cel puţin nouă oameni, printre care şi paznicul şcolii, au fost omorâţi. De asemenea, alte persoane, atât elevi, cât şi o profesoară, au ajuns de urgenţă la spitalele din capitala Serbiei.

×
Subiecte în articol: atac armat Belgrad Serbia
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close