Antena 3 CNN Externe Un ministru a fost arestat pentru că i-ar fi făcut "vrăji" președintelui țării

Un ministru a fost arestat pentru că i-ar fi făcut "vrăji" președintelui țării

Un ministru a fost arestat pentru că i-ar fi făcut "vrăji" președintelui țării
Președintele din Maldive s-a temut de "magia neagră" executată de propriul său ministru și a dispus arestarea ei. Sursa Foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iun 2024   •   20:22

Ministrul Mediului din Maldive, Fathima Shamnaz Ali Saleem, a fost arestată pentru că ar fi făcut „magie neagră” asupra președintelui Mohamed Muizzu, notează India.com

Potrivit presei locale, alături de Shamnaz au fost arestați şi fostul soț al acesteia, Adam Rameez, care lucrează la biroul președintelui, dar şi alte două persoane. Toți au fost acuzați de vrăjitorie pentru a ajunge mai aproape de preşedintele Muizzu.

Incidentul a ieșit la iveală pe 23 iunie, când cei patru au fost arestați preventiv pentru șapte zile. Miercuri, Shamnaz a fost suspendată din funcția de ministru al Mediului.

Shamnaz şi fostul ei soț au fost membri ai Consiliului municipal din Male, împreună cu Muizzu, pe vremea când acesta era primarul orașului.

După alegerea lui Muizzu ca președinte al Maldivelor, anul trecut, Shamnaz a demisionat din consiliu si a fost numita ministru de stat la Muliaage, reședința oficială a președintelui.

Ulterior, ea a fost transferată la Ministerul Mediului.

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Europa, răvășită de furtuni și caniculă: Țările vizate de alerte Cod roșu
x close