Antena 3 CNN Externe Ministrul Imigrării din Australia confirmă că ia în considerare încă o anulare a vizei lui Novak Djokovic

Ministrul Imigrării din Australia confirmă că ia în considerare încă o anulare a vizei lui Novak Djokovic

Un purtător de cuvânt al ministrului imigrației, Alex Hawke, a declarat că se ia în considerare încă o anulare a vizei lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic
Ministrul Imigrării din Australia confirmă că ia în considerare încă o anulare a vizei lui Novak Djokovic Sursa foto: Facebook/ Novak Djokovic
de Cerasela Stafie    |    10 Ian 2022   •   12:55

”În urma hotărârii de astăzi a Tribunalului Federal de Circuit și Familie pe un motiv procedural, rămâne la latitudinea ministrului imigrării Hawke anularea vizei domnului Djokovic în temeiul puterii sale personale de anulare, în conformitate cu articolul 133C(3) din Legea privind migrația. Ministrul analizează în prezent chestiunea și procesul rămâne în desfășurare,” este declarația oficială a Ministerului, scrie The Age.

Dacă se va întâmpla acest lucru, tenismenul poate contesta decizia, însă presa australiană anunță că această procedură are puține șanse de izbândă.

În plus, dacă se va recurge la această variantă, Djokovic ar putea avea interzis în Australia pentru o perioadă de trei ani.

Luni, un judecător australian i-a dat dreptate sârbului în disputa legală cu autoritățile și a anulat anularea vizei. Pentru moment, sportivul poate să rămână în țară.

Alex Hawke, avea la dispoziție doar patru ore pentru a se decide dacă își va folosi puterea personală pentru a-i anula din nou viza.

×
Subiecte în articol: viza Australia anulare
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close