Antena 3 CNN Externe Ministerul Turismului va finanţa mai multe proiecte în Deltă, în valoare de circa 20 milioane euro

Ministerul Turismului va finanţa mai multe proiecte în Deltă, în valoare de circa 20 milioane euro

Ministerul Turismului va finanţa mai multe proiecte în Deltă, în valoare de circa 20 milioane euro
01 Apr 2009   •   14:27

Ministerul Turismului va finanţa cu circa 20 milioane de euro mai multe proiecte în Delta Dunării, printre ele numărându-se trei miniporturi, amenajarea unei plaje, precum şi mai multe foişoare de observare panoramică, au declarat, pentru NewsIn, reprezentanţii instituţiei.

"Este vorba de finanţarea a trei porturi turistice în Sfântu Gheorghe, Murighiol şi Sarichioi. De asemenea, Ministerul va investi în amenajarea şi modernizarea plajei de la Sulina. Alte fonduri vor merge către înfiinţarea unor centre de informare turistică în mai multe obiective din Deltă. De asemenea, se are în vedere realizarea unui circuit turistic ecumenic ce vizează bisericile din judeţ", a precizat sursa amintită.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Turismului, săptămâna viitoare va fi supus atenţiei Guvernului un proiect de hotărâre privind aprobarea fondurilor necesare acestor planuri.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a întâlnit marţi, la Tulcea, cu reprezentanţii autorităţilor locale pentru a discuta detalii referitoare la proiectele de menţionate.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close