Antena 3 CNN Externe Cunoscutul prezentator britanic Michael Mosley este căutat cu drone. A dispărut în timp ce se plimba pe o insulă din Grecia

Cunoscutul prezentator britanic Michael Mosley este căutat cu drone. A dispărut în timp ce se plimba pe o insulă din Grecia

Bărbatul, în vârstă de 67 de ani, a fost văzut ultima dată miercuri.

Cunoscutul prezentator britanic Michael Mosley este căutat cu drone. A dispărut în timp ce se plimba pe o insulă din Grecia
Michael Mosley, cunoscut prezentator britanic, căutat cu drone după ce a dispărut pe o insulă din Grecia
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2024   •   16:57

Michael Mosley, medic şi jurnalist cunoscut, a fost dat dispărut în timp ce se afla în vacanță pe insula Symi din Grecia.

Potrivit Poliţiei, el a fost văzut ultima dată miercuri la ora 13:30 (10:30 GMT), când a plecat la o scurtă plimbare pe o potecă stâncoasă între plaja Agios Nikolaos şi satul Pedi.

Pentru găsirea sa autorităţile au mobilizat mai multe echipaje de poliţişti, pompieri, dar şi un elicopter, drone şi un câine de salvare, mai ales că în zonă temperaturile au atins 40 de grade Celsius.

Lefteris Papakalodoukas, primarul din Symi, a declarat că i se pare foarte ciudată dispariția jurnalistului, mai ales că traseul respectiv se face în 10 minute.

"Este foarte ciudat. Nu poţi să dispari, nu te poţi pierde", a subliniat el. (...) Este o zonă foarte mică, controlată, plină de oameni. Deci, dacă i s-ar întâmpla ceva acolo, l-am fi găsit până acum", a spus el pentru BBC News.

Cine este Michael Mosley

Michael Mosley este un medic și jurnalist britanic, cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul sănătății și al științei. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea din Londra și a lucrat ca psihiatru înainte de a se orienta către jurnalism. Mosley este bine cunoscut pentru activitatea sa în cadrul BBC, unde a realizat și prezentat numeroase documentare și programe de televiziune pe teme medicale și științifice.

Mosley a devenit faimos pentru seria sa de documentare și cărți despre nutriție, diete și sănătate, printre care se numără "The Fast Diet" (Dieta 5:2), în care promovează postul intermitent ca o metodă eficientă de pierdere în greutate și îmbunătățire a sănătății. De asemenea, a realizat documentare despre microbiomul uman, somn, exerciții fizice și alte subiecte legate de sănătatea generală.

Pe lângă cariera sa în televiziune, Mosley este autorul mai multor cărți de succes și colaborează regulat cu diverse publicații pentru a promova înțelegerea publicului asupra problemelor de sănătate și știință.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
EURO 2024: România va întâlni Olanda în optimile de finală. Programul meciurilor
x close