Antena 3 CNN Externe Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry pe rețelele sociale îl arată în vila sa din Los Angeles.

Matthew Perry
Ultimul mesaj transmis de Matthew Perry, cu câteva zile înainte de a fi găsit Sursa foto: Instagram I mattyperry4
de Ştefan Petrică    |    30 Oct 2023   •   08:38

În imaginea publicată, se observă cum actorul privea orașul pe timp de noapte, cu căștile pe urechi, în jacuzzi-ul din vila sa. Descrierea sa a fost următoarea:

"Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman", a scirs actorul pe Instagram.

Fotografia a fost postată în urmă cu șase zile.

Starul din Friends a fost găsit mort sâmbătă, după ce, din primele informații, s-ar fi înecat accidental în același jacuzzi.

Citește șiA murit Matthew Perry. Actorul din serialul Friends avea 54 de ani

La locul tragediei nu s-au găsit substanțe toxice sau droguri, și nu există indicii că moartea ar fi fost violentă, potrivit TMZ.

În ultimele sale ore de viață actorul a jucat pickleball. Partida a durat două ore de, dovedindu-se încă o dată că Perry era într-o stare aparent bună de sănătate.

Moartea prematură a lui Matthew Perry la vârsta de 54 de ani reprezintă o pierdere pentru industria filmului și pentru fanii care au iubit personajul său iconic, Chandler Bing, din „Friends”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Matthew Perry (@mattyperry4)

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close