Antena 3 CNN Externe Medicul personal al premierului Netanyahu: „Voi, iranienii, dacă ne atacați, nu mai stăm cu brațele încrucișate”

Medicul personal al premierului Netanyahu: „Voi, iranienii, dacă ne atacați, nu mai stăm cu brațele încrucișate”

Dr. Herman Berkovits
Herman Berkovits, medicul personal al premierului Netanyahu, a vorbit despre situația actuală din Israel / Sursa foto: Antena 3 CNN
de R.M.    |    28 Sep 2024   •   19:11

Herman Berkovits, medicul personal al premierului Netanyahu, a vorbit în direct la Antena 3 CNN, despre situația actuală din Israel. Totodată, acesta a comentat declarația unui oficial iranian de la Ministerul de Externe de la Teheran, care a avertizat că lipsa de acțiune a comunității internaționale față de aceste raiduri ale Israelului ar putea avea consecințe și că ar putea fi amenințate în viitorul apropiat toate popoarele lumii.

„Noi trăim deja de ani de zile cu amenințări. Eu sunt de aproape 50 de ani în Israel și în fiecare zi suntem amenințați cu distrugerea, iar acum suntem de iranieni. Ceea ce vreau să vă spun este că, înainte de a pleca premierul nostru în SUA, am avut o discuție cu el, am fost la el și am vorbit câteva lucruri despre România, deci el a fost preocupat de România, înainte de ceea ce se va întâmpla la noi.

El a amenințat la ONU că 'voi, iranienii, dacă ne atacați, nu mai stăm cu brațele încrucișate, ca în urmă cu câteva luni'. În aprilie ne-au atacat cu multe rachete balistice și nu am făcut nimic deoarece americanii ne-au cerut să nu facem nimic.

Deci, iranienii știu foarte bine acum că dacă ei ne vor ataca noi vom ataca înapoi. Ultima știre este că liderul spiritual al Iranului a fost dus într-un adăpost antiaerian, ceea ce înseamnă că și ei au o teamă. Eu cred că dacă ei ne vor ataca, pentru că iranienii au același motiv să ne distrugă și tot timpul ne amenință, noi nu vom sta cu brațele încrucișate.

Să sperăm că nu va ieși un război local, însă noi îi avem de partea noastră aici pe americani, știm foarte bine că americanii o să ne ajute dacă o să fie nevoie de ajutor în lupta cu iranienii”, a declarat Herman Berkovits, medicul personal al premierului Netanyahu, în direct la Antena 3 CNN.

×
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close