Antena 3 CNN Externe Masacru la o petrecere studențească în Padova. Mai mulți tineri au fost împușcați de un bătrân enervat de gălăgie

Masacru la o petrecere studențească în Padova. Mai mulți tineri au fost împușcați de un bătrân enervat de gălăgie

Carabinieri
Mai mulți tineri care petreceau după ce au absolvit facultatea în Padova, Italia, au fost împușcați de un bătrân deranjat de gălăgie. Sursa foto: hepta / Zuma Press
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2024   •   12:58

Mai mulți tineri care petreceau după ce au absolvit facultatea în Padova, Italia, au fost împușcați de un bătrân deranjat de gălăgie. La câteva ore după atac, bărbatul s-a sinucis, aruncându-se de pe o terasă.

Mai mulți tineri sărbătoreau absolvirea facultății și au organizat o petrecere. Un bărbat de 75 de ani, deranjat de gălăgia provocată, a tras cu pușca mai multe focuri de armă asupra lor, de pe o terasă de vizavi de clădirea unde erau tinerii.

Tinerii au auzit mai multe bubuituri puternice. Trei dintre ei, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani au fost împușcați.

Carabinierii au verificat care sunt persoanele din zonă care dețin arme. L-au identificat pe bărbatul care a tras, iar el a recunoscut fapta.

După câteva ore după ce a fost audiat de carabinieri, bătrânul s-a sinucis, aruncându-se de pe terasă.

Tinerii râniți sunt la spital și au primit îngrijiri medicale.

 

×
Subiecte în articol: Italia atac armat studenti
Cele mai noi știri
Parteneri
x close