Antena 3 CNN Externe Masacru în SUA. Un poliţist a ucis şase tineri (VIDEO)

Masacru în SUA. Un poliţist a ucis şase tineri (VIDEO)

Masacru în SUA. Un poliţist a ucis şase tineri <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Oct 2007   •   07:20

Americanii sunt în stare de şoc după masacrul produs într-un orăşel din statul Wisconsin. Un poliţist de 20 de ani a împuşcat mortal şase tineri de aceeaşi vârstă, înainte de a fi la rândul său ucis de proprii colegi. Poliţia cercetează acum motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. Tragedia s-a produs în nordul statului Wisconsin, lângă frontiera cu Canada, într-un orăşel cunoscut mai mult printre cei pasionaţi de vânătoare şi pescuit.

Ucigaşul lucra ca ajutor de şerif, dar nu era de serviciu în momentul comiterii crimelor. Victimele, băieţi şi fete între 17 şi 20 de ani, se aflau la o petrecere între foşti şi actuali elevi ai liceului local. Masacrul a avut loc cu puţin înaintea orei 3 dimineaţa. Se pare că şi alţi tineri au fost răniţi, unul dintre ei aflându-se în stare critică.

Alarmaţi de împuşcături, poliţiştii au intervenit imediat, iar ucigaşul a fost depistat şi ucis, în împrejurări încă neprecizate. Unul dintre poliţişti a suferit şi el răni uşoare. Localnicii nu şi-au revenit încă din şoc. Colegii ucigaşului îl descriu ca un om normal şi nimeni nu îşi poate explica fapta sa.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close