Antena 3 CNN Externe Mărturisirea șocantă făcută de Donald Trump: „Fac asta pentru a vă înjosi pe toți”

Mărturisirea șocantă făcută de Donald Trump: „Fac asta pentru a vă înjosi pe toți”

o_1ce602tvi1deq1m6d10u48b4seo8.jpg
28 Mai 2018   •   15:14

Președintele Donald Trump i-a mărturisit reporterului de televiziune Lesley Stahl că atacă presa pentru a "deforma" și a "discredita" reporterii astfel încât publicul să nu creadă "povești negative" despre el. Stahl a declarat că președintele a făcut această remarcă la o întâlnire dntre cei doi din Noiembrie 2016, chiar după câștigarea alegerilor prezidențiale. 

"La un moment dat, a început să atace presa", a declarat Stahl publicului de la un eveniment de jurnalism la clubul Harvard din Manhattan, luni seara. "Nu erau camere de luat vederi acolo", a adăugat jurnalistul. "I-am spus: Știi, devine obositor, de ce faci asta? Este plictisitor și e timpul să încheiem asta. Știi că ai câștigat ... de ce continui cu atacurile?”, a continuat Stahl. "Și el (Trump) a spus: Știi de ce o fac eu? Fac asta pentru a vă discredita pe toți și pentru a vă înjosi pe toți, astfel încât atunci când scrieți povești negative despre mine, nimeni nu vă va crede ". 

Stahl a dezvăluit comentariul lui Trump când gazda programului PBS News Hour, Judy Woodruff, care a vorbit la eveniment cu Stahl, l-a întrebat cum a fost să facă primul interviu acordat de Trump după alegeri. 

Sursă: Business Insider
  

×
Subiecte în articol: SUA Donald Trump
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close