Antena 3 CNN Externe Mărturia unui jurnalist din România prezent aseară în mijlocul atentatelor din Paris

Mărturia unui jurnalist din România prezent aseară în mijlocul atentatelor din Paris

franta.jpg
14 Noi 2015   •   15:53

Corespondentul GSP, Daniel Scorpie, era pe Stade de France în momentul producerii atentatului terorist. Iată mărturia, pas cu pas, a fiecărui moment terifiant, trăit live.

"Totul a început la Saint Denis. Era minutul 17 al amicalului Franţa - Germania. Nimeni nu trăsese nici un şut spre poartă.

Apatia partidei, contrastantă cu atmosfera caldă din tribune, a fost spartă subit de o explozie puternică dinspre tribuna opusă celei Ouest, de unde urmăream jocul. Petardă?

"A intrat galeria lui Dinamo", glumea colegul de lîngă mine. Lumea nu s-a clintit însă, părea amuzată de bubuitură. Nici stewarzii nu se prea agitau. Doar trei minute mai tîrziu, a doua detunătură, cam din aceeaşi zonă. Evra era la minge, la centrul terenului.

Jucătorii îşi vedeau de meci pe gazon, fanii se concentrau pe valuri mexicane. Curînd deasura arenei s-a auzit un elicopter. Un spectator deja părăsise de urgenţă loja VIP.

Preşedintele Francoise Hollande era evacut de gărzile de corp şi dus pe "Champs-Elysees" la Ministerul de Interne. Petardele erau, de fapt, două încărcături explozibile detonate de doi terorişti", a scris Daniel Scorpie.

Mai multe, pe gsp.ro.

×
Subiecte în articol: atentate paris
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close