Antena 3 CNN Externe 15 marocani sunt căutați de poliție după ce au fugit dintr-un avion care a trebuit să aterizeze de urgență în Mallorca

15 marocani sunt căutați de poliție după ce au fugit dintr-un avion care a trebuit să aterizeze de urgență în Mallorca

Aeroportul Palma din Mallorca a fost închis după ce aproximativ 20 de persoane ar fi fugit dintr-un avion care a trebuit să aterizeze de urgență din cauza unei presupuse probleme medicale a unui pasager.

aeroport Mallorca
Sursa foto: Twitter/Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    06 Noi 2021   •   10:42

Se spune că aproximativ 20 de persoane dintr-un zbor Air Maroc au părăsit aeronava după ce aeronava a deviat către insula de vacanță, astfel încât un pasager care suferă de diabet să poată fi scos din avion.

Avionul zbura de la Casablanca spre Istanbul.

Un însoțitor al bărbatului marocan de 34 de ani, care a fost dus la Spitalul Son Llatzer din Mallorca, după ce a susținut că este bolnav și a forțat aeronava să devieze spre insula de vacanță, a dispărut din centrul medical.

Ceilalți pasageri sunt în continuare căutați de poliție. Aceștia au ieșit cu forța din avion când ușile s-au deschis, astfel încât pasagerul „bolnav” să poată fi transportat de urgență la spital.

Poliția încearcă să localizeze persoanele care au „fugit” din avion în timp ce toate activitățile normale sunt suspendate.

Zborurile cu destinația Mallorca sunt redirecționate către Menorca, Ibiza și Spania continentală, în timp ce incidentul este rezolvat.

Margot, 25 de ani, din Londra, a declarat pentru MailOnline: „Sunt într-un avion și am rămas blocat pe pistă timp de două ore, deoarece aeroportul a fost blocat”

„Chiar înainte să decolăm, a fost anunțat că un avion care zboară din Maroc către Turcia a aterizat de urgență din cauza unui pasager care suferea de diabet.

„În timp ce avionul a aterizat, 24 de persoane au trecut pe lângă medici și forțele securitate și au fugit din avion. Poliția încearcă acum să-i găsească.

Autoritatea aeroportuară spaniolă Aena a emis un comunicat „Aeroportul Palma de Mallorca și-a suspendat temporar operațiunile în urma unui incident, după ce un avion a aterizat”.

×
Subiecte în articol: Mallorca Spania avion aterizare urgenta
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close