Antena 3 CNN Externe Mark Zuckerberg și-a pus în grădină o statuie romană uriașă a soției sale. Cum a reacționat Priscilla Chan

Mark Zuckerberg și-a pus în grădină o statuie romană uriașă a soției sale. Cum a reacționat Priscilla Chan

mark zuckerberg priscilla chan
Statuia a primit un răspuns în mare parte pozitiv din partea urmăritorilor lui Zuckerberg | Sursă colaj foto: Getty Images (stânga), Instagram (dreapta)
de Andreea Ştefan    |    14 Aug 2024   •   18:38

Mark Zuckerberg a stârnit controverse prin comandarea unei sculpturi uriașe a soției sale, Priscilla Chan. Într-o fotografie a statuii, postată marți pe Instagram, CEO-ul și cofondatorul Facebook a declarat că „readuce tradiția romană de a face statui ale soției tale”, notează The Guardian.

Sculptura de mari dimensiuni a fost realizată de Daniel Arsham, un artist din New York care a colaborat cu branduri precum Tiffany și Dior. Chan este reprezentată în verde și pare să fie în timpul mersului, cu o mantie mare argintie care curge în spatele ei.

Fotografia lui Zuckerberg o arată pe Chan stând lângă statuie, care pare să aibă aproximativ 2,5 metri înălțime și a fost plasată sub un copac.

În comentarii, Chan a scris: „Cu cât mai mult din mine, cu atât mai bine?”, împreună cu emoji-ul inimă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Revista People, care a declarat că Zuckerberg este „cel mai bun soț!”, a relatat că, în epoca romană, statuile erau uneori realizate pentru a-i onora pe cei dragi morți sau pentru „a face referire la rude importante și pentru a face asocieri semnificative”.

Statuia a primit un răspuns în mare parte pozitiv din partea urmăritorilor lui Zuckerberg.

„Omg atât de frumoasă, fată norocoasă”, a scris o persoană, în timp ce contul «The Billlionaires [sic] Lifestyle», care postează fotografii cu oameni bogați și lucruri scumpe, a postat: «Acest lucru trebuie [sic] să fie într-un [muzeu]», însoțit de aplauze și emoji de foc.

Cu toate acestea, nu toată lumea a fost impresionată. Andrew Mwangi a scris: „Acesta este cel mai miliardar lucru de făcut vreodată”, iar un utilizator numit deviletter a spus: „Yikes. Acest lucru este destul de lipsit de farmec”.

Zuckerberg nu a postat fotografia pe Facebook, deși a postat recent un videoclip cu el făcând surf în timp ce purta un smoching și ținea un steag american.

×
Subiecte în articol: Mark Zuckerberg statuie Priscilla Chan
Citește mai multe din Externe
» Vezi toate știrile din Externe
Cele mai noi știri
Parteneri
x close