Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Trei copii au fost lăsaţi singuri, două săptămâni, de mama lor plecată în vacanţă

Marea Britanie. Trei copii au fost lăsaţi singuri, două săptămâni, de mama lor plecată în vacanţă

Marea Britanie. Trei copii au fost lăsaţi singuri, două săptămâni, de mama lor plecată în vacanţă
02 Sep 2008   •   14:42

O mamă din Marea Britanie şi-a lăsat cei trei copii singuri acasă pentru a putea pleca într-o vacanţă cu noul ei iubit. Aceştia s-au hrănit, în tot acest timp, cu proviziile de alimente lăsate de mama lor. Simten Sadiq, în vârstă de 33 de ani, este aşteptată să se întoarcă în Marea Britanie în seara zilei de marţi şi va fi arestată la sosirea pe aeroport.

Cei trei copii, de 11, 6 şi respectiv 5 ani, au fost văzuţi jucându-se în curtea casei lor din Leeds de un vecin . Acesta a mai observat lipsa unui adult care să-i supravegheze şi din acest motiv, a anunţat poliţia. Poliţiştii au intrat în casa în care se aflau copiii, sâmbătă dimineaţa şi i-au găsit speriaţi, ascunzându-se sub pat. Starea lor generală era una bună, iar copiii nu păreau a suferi de foame.

Poliţia a demarat imediat o anchetă în acest caz şi a descoperit că mama copiilor are un statut marital incert. Tatăl copiilor, în vârstă de 43 de ani, Parvez Sadiq, a declarat poliţiştilor că mariajul cu Simten Sadiq se destrămase în urmă cu doi ani, dar că, din punct de vedere legal, sunt, în continuare, căsătoriţi. A mai spus că soţia lui are o relaţie cu un bărbat musulman pe care l-a cunoscut pe un site matrimonial islamic. Aceasta îl contactase în urmă cu patru luni pentru a-i spune că s-a ?recăsătorit? în Austria, printr-un ceremonial islamic.

Ironia este că tatăl copiilor locuieşte la câteva straăzi depărtare de micuţi. Dar nu a ştiut nimic de absenţa soţiei lui, până nu a fost contactat de asistentul social care i-a luat pe copii în grijă. Acesta a mai declarat publicaţiei ?Daily Mail? că este de-a dreptul şocat de ceea ce a făcut soţia lui şi că, dacă ar fi fost anunţat, ar fi avut el grijă de micuţi.

Cuplul are patru copii împreună dar, cel mai mare dintre ei, un băiat de 14 ani, locuieşte cu tatăl lui.

Antena3.ro

Foto: ?Daily Mail?

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close