Antena 3 CNN Externe Marea Britanie: Primele indicii în cazul asasinării unui motociclist pe autostradă (GALERIE FOTO)

Marea Britanie: Primele indicii în cazul asasinării unui motociclist pe autostradă (GALERIE FOTO)

Marea Britanie: Primele indicii în cazul asasinării unui motociclist pe autostradă <font color=red>(GALERIE FOTO)</font>
16 Aug 2007   •   14:20

Anchetatorii au început să pună cap la cap indiciile privitoare la crima petrecută acum 3 zile pe o autostradă din Marea Britanie.
Victima, împuşcată în ceafă, a fost identificată ca fiind Gerard Tobin (foto) în vârsta de 35 de ani, cu reşedinţa în sudul Londrei. Omul a fost atacat pe autostrada M40, în apropierea localităţii Warwickshire, după ce participase la festivalul tematic Bulldog Bash din Long Marston.

Detectivii sunt de părere că Tobin a fost urmarit după ce a părăsit locaţia festivalului şi împuşcat cu premeditare. Suspectează de asemenea că motociclistul a fost doborât de un trăgător aflat la volanul unui Rover 620 de culoare verde sau neagră. Se crede că asasinul ar fi părăsit înaintea lui Tobin festivalul şi l-ar fi aşteptat pe acesta la o întretăiere de drumuri, de unde i-ar fi luat urma. Tobin călătorea pe o motocicletă Harley Davidson.

Poliţia a făcut un apel la public, cerând ca posibilele imagini capturate cu telefonul mobil în timpul asasinării să le fie trimise. Detectivii au spus că găştile de motociclişti reprezintă în acest moment o serioasă linie de suspecţi.

GALERIE FOTO

Anetena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close