Antena 3 CNN Externe Marea Britanie: O funcţionară a câştigat 35,4 milioane lire sterline la loto

Marea Britanie: O funcţionară a câştigat 35,4 milioane lire sterline la loto

Marea Britanie: O funcţionară a câştigat 35,4 milioane lire sterline la loto
15 Aug 2007   •   14:33
Ultima tragere a loteriei EuroMillions îi aduce londonezei Angela Kelly peste 35 de milioane de lire sterline. Funcţionară la oficiul poştal, în vârstă de 40 de ani, ea a declarat că este stupefiată şi că a fost aproape de leşin în momentul în care şi-a dat seama că a câştigat fabuloasa sumă.

La conferinţa de presă organizată special pentru dezvăluirea identităţii sale, Angela a declarat că va renunţa la slujba sa şi că nu ştie deocamdată ce va face cu câştigul. Totuşi, cu primii bani, ea şi-a făcut manichiura la un salon, pentru prima oară, şi şi-a cumpărat un costum special pentru conferinţa de presă.

Extragerea numerelor câştigătoare a avut loc vineri, însă Angela nu a realizat că a câştigat decât luni, rugând şi o colegă să verifice dacă într-adevăr numerele de pe biletul său coincid cu cele de jackpot. Numerele norocoase au fost 23, 40, 42, 43 şi 49, iar ?steluţele norocoase?, 2 şi 6.

Primul mare premiu EuroMillions a fost adjudecat de Marion Richardson în aprilie 2004 şi s-a ridicat la 16,752,144.80 £. Cel mai mare premiu din istoria loteriei EuroMillions se ridică la 77 milioane £, câştigate de mama a şase copii din Irlanda, Dolores McNamara, în iulie 2005.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close