Antena 3 CNN Externe Marea Britanie. Doi copii au murit arşi, iar mama este acuzată de neglijenţă şi omor

Marea Britanie. Doi copii au murit arşi, iar mama este acuzată de neglijenţă şi omor

Marea Britanie. Doi copii au murit arşi, iar mama este acuzată de neglijenţă şi omor
09 Oct 2008   •   13:20

Tragediile în care sunt implicaţi copiii şi neglijenţa celor care ar trebui să le poarte de grijă nu le sunt străine nici autorităţilor din Marea Britanie. Doi copii, de şapte şi cinci ani, au murit arşi, iar mama lor este acuzată de neglijenţă. Femeia, în vârstă de 29 de ani, avea o viaţă socială foarte activă. Ea a fost arestată de poliţia britanică care suspectează că ar fi vinovată pentru moartea celor doi băieţei.

Copiii au ars de vii după ce casa în care locuiau a luat foc, informează "Daily Mail". Vecinii au declarat că, sâmbătă după-amiază, Denise Goldsmith a ieşit ţipând din casa în flăcări şi şi-a implorat vecinii să-i salveze cei doi copii. Potrivit "Daily Mail", femeia era în stare de şoc şi a doua zi după tragedie, când a venit să depună flori în locul în care au murit copiii. Cu toate acestea, miercuri după-amiază a fost arestată de poliţie, fiind suspectată că ar fi provocat moartea băieţeilor.
Deocamdată, poliţiştii care se ocupă de investigarea cazului nu au stabilit cauza incendiului. Au precizat totuşi, că incendiul ar fi pornit în camera în care se jucau cei doi copii, motiv pentru care se crede că băieţeii ar fi provocat accidental incendiul.
Denise Goldsmith avea o viaţă socială foarte activă şi petrecea foarte mult timp cu prietenii la diverse petreceri. Acesta postase pe un site de socializare poze de la petrecerile la care lua parte. În poze, ea apare dansând în mijlocul prietenilor ei şi în braţele mai multor bărbaţi şi femei.



Un reprezentant al Poliţiei din Sussex a făcut o declaraţie oficială. Acesta a spus:"A fost arestată o femeie de 29 de ani pentru suspiciunea că şi-ar fi neglijat şi omorât copiii. Cauza incendiului este investigată în prezent, dar nu credem că focul a fost pus intenţionat." Tatăl copiilor se află în arest preventiv, deoarece a atacat-o pe fosta soţie.
Sursă foto: www.dailymail.co.uk
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close