Antena 3 CNN Externe Mapamond Toate zborurile de marți de pe aeroportul din Bruxelles au fost anulate

Toate zborurile de marți de pe aeroportul din Bruxelles au fost anulate

avion aterizare
Avion pregătit pentru aterizare, sosirile rămân intacte. Sursa foto: Getty Images
de M.P.    |    21 Oct 2024   •   19:15

 Aeroportul Charleroi Sud a anulat toate zborurile cu plecare marți din cauza unei greve a personalului de securitate, a anunțat luni aeroportul.

„Toate sosirile la aeroportul Charleroi vor fi menținute”, a adăugat aeroportul, invitând pasagerii «să contacteze compania aeriană pentru a-și confirma zborul».

Aeroportul a atribuit anularea tuturor plecărilor de marți acțiunii sectorului de securitate și „lipsei ulterioare de personal pentru a asigura operațiunile de securitate”, menționând că siguranța nu poate fi garantată.
probleme.

De asemenea, aeroportul a declarat că „va face tot posibilul pentru a relua operațiunile ... începând de miercuri”.

Acțiunea de marți este a treia grevă care lovește al doilea cel mai aglomerat aeroport din Belgia în mai puțin de două luni. Aceasta a urmat unei greve surpriză care a paralizat aeroportul Charleroi la 12 septembrie și unei acțiuni sindicale la 1 octombrie care a perturbat traficul aerian atât pe aeroportul Charleroi, cât și pe cel din Bruxelles.

Aeroportul Charleroi, situat la aproximativ 60 de kilometri sud de Bruxelles, este utilizat în principal de companiile aeriene low-cost Ryanair și Wizz Air, cu un număr mic de zboruri operate acolo de Air Corsica și Pegasus.

×
Etichete: zboruri charleroi
Parteneri
x close