Antena 3 CNN Externe Mapamond VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan

VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan

politista sua sare masina in mers
de Mia Lungu    |    19 Sep 2024   •   22:47

Imaginile video cu momentul în care o polițistă sare, din autospeciala care rula pe șosea, într-o altă mașină aflată în mișcare, pentru a ajuta un șofer care era în pragul leșinului, au ajuns virale pe internet

Camerele din trafic au surprins momentul în care un ofițer din cadrul Departamentului șerifului din comitatul Macomb, Michigan, a sărit într-un vehicul în mișcare pentru a ajuta șoferul.

Potrivit Departamentului șerifului, șoferul se confrunta cu o urgență medicală atunci când polițiștii au fost trimiși la fața locului. Odată ce adjunctul Nicole Miron a intrat în vehicul, a reușit să îl oprească.

Șeriful comitatului Macomb, Anthony Wickersham, a lăudat-o pe polițistă pentru reacția sa. 

„O felicit pentru că s-a pus în pericol pentru a ajuta un cetățean aflat în dificultate și pentru a proteja alți șoferi de pe șosea. Datorită gândirii sale rapide și acțiunilor sale altruiste, ea a pus capăt în siguranță unei situații care ar fi putut fi tragică”, a declarat Wickersham.

Șoferul a fost transportat la un spital din zonă pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Precizările Poliției din comitatul Macomb

Agenții au activat luminile și sirenele. Șoferul, un bărbat în vârstă de 63 de ani, nu a oprit, continuând să meargă spre sud cu aproximativ 8 km pe oră. Agenții au tras pe lângă șofer, care părea să fie amețit, incapabil să înțeleagă solicitările.

În cele din urmă, șoferul camionului a coborât geamul și a frânat pentru scurt timp. Adjunctul Miron, care se afla pe partea pasagerului vehiculului de patrulare, a reușit să iasă pe geamul SUV-ului șerifului și să urce în camion în timp ce vehiculele continuau să circule pe Gratiot.

Odată ce adjunctul Miron s-a urcat în camion, a reușit să oprească vehiculul. Ea a sunat apoi un membru al familiei pentru a confirma starea medicală a șoferului.

Pompierii din Clinton Township au ajuns la fața locului și au început să-l trateze pe șofer. Acesta a fost apoi transportat la un spital din zonă pentru îngrijiri medicale suplimentare.

×
Subiecte în articol: politisti video viral
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close