Antena 3 CNN Externe Mapamond VIDEO Bătaie generală în curtea spitalului veterinar de la Napoli. 8 medici răniţi, printre care şi directoarea clinicii

VIDEO Bătaie generală în curtea spitalului veterinar de la Napoli. 8 medici răniţi, printre care şi directoarea clinicii

Mai multe persoane violente care se bat
Agresorii au intrat furioşi în clinică şi au început să lovească personalul medical spunând că sunt responsabili de moartea câinelui lor. Sursa foto: captura youtube
de N.B.    |    22 Oct 2024   •   09:14

Momente de panică şi violenţă la Napoli, în Italia, la spitalul veterinar. Mai multe persoane furioase pentru că le murise câinele în respectiva clinică au agresat medicii şi asistentele medicale.

8 persoane rănite, printre care şi directoarea spitalului şi 4 arestate, acesta este bilanţul violenţelor fără precedent din curtea spitalului.

 

Conform Corriere della Sera, agresorii au intrat furioşi în clinică şi au început să lovească personalul medical spunând că sunt responsabili de moartea câinelui lor, în vârstă de 14 ani şi care avea diverse patologii. Violenţele nu s-au oprit nici la sosirea carabinierilor care au fost şi ei agresaţi. 
Întreaga scenă a fost filmată de studenţii aflaţi în respectivul spital care este şi centru universitar, iar imaginile au fost analizate de poliţişti pentru a-i identifica pe agresori.

Patru persoane, două femei şi doi bărbaţi au fost reţinute şi plasate în arest la domiciliu şi vor trebui să răspundă la o listă lungă de acuzaţii. Spitalul veterinar a fost blocat timp de mai multe ore.

Totodată s-a deschis o anchetă în cazul câinelui, autorităţile vor să înţeleagă dacă într-adevăr este vorba despre un caz de malpraxis şi dacă medicii veterinari sunt vinovaţi de moartea animalului.

×
Parteneri
x close