Antena 3 CNN Externe Mapamond Un tânăr a înjunghiat cinci oameni în grădina unei moschei din Turcia și a transmis live momentul agresiunii

Un tânăr a înjunghiat cinci oameni în grădina unei moschei din Turcia și a transmis live momentul agresiunii

agresorul care a injunghiat cinci oameni in turcia
Un tânăr a înjunghiat cinci oameni în grădina unei moschei din Turcia și a transmis live momentul agresiunii. FOTO: reteaua X
de Georgiana Marina    |    13 Aug 2024   •   10:09

Cinci persoane au fost înjunghiate, luni, în grădina unei moschei din Turcia, de un tânăr mascat care purta cască și vestă antiglonț. Atacatorul a filmat momentul și a făcut live pe rețeaua socială X.

Agresiunea a avut loc în grădina unei moschei din Eskisehir, în nord-vestul Turciei, informează presa locală, scrie Agerpres.

Suspectul în vârstă de 18 ani, înarmat cu un cuţit lung, şi-a filmat agresiunea din grădina de ceai a moscheii şi a transmis-o în direct pe X, înainte să fie imobilizat de poliţie şi arestat.

"Atacatorul era îmbrăcat ca un personaj de joc, cu un topor la brâu, purtând vestă antiglonţ şi cască şi având chipul mascat", a relatat site-ul Eskisehir Durum.

 

Imaginile filmate îl arată pe atacator purtând ochelari de protecţie deasupra măştii, ascunzându-şi astfel total chipul. Mai multe site-uri relatează că tânărul avea pe piept un "soare negru", simbol nazist format din trei zvastici.

Atacatorul nu a strigat nimic şi nici nu a revendicat atacul, potrivit cotidianului Cumhuriyet, care afirmă că era "influenţat de jocuri de război". 

×
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close