Antena 3 CNN Externe Mapamond Un pescăruș numit „Steven Seagull” a fost interzis într-un magazin din Marea Britanie, după ce a furat sute de pungi cu chipsuri

Un pescăruș numit „Steven Seagull” a fost interzis într-un magazin din Marea Britanie, după ce a furat sute de pungi cu chipsuri

pescarus chipsuri
Pescăruș mâncând chipsuri. Sursa foto: Getty Images
de Mia Lungu    |    29 Iul 2024   •   12:42

Un pescăruș hoț supranumit „Steven Seagull” (n.r. cu trimitere la actorul Steven Seagal, în traducere: Steven Pescărușul) a fost interzis într-un magazin din Marea Britanie pentru că a furat sute de pachete de chipsuri, în ultimii șase ani, potrivit BBC.

Personalul magazinului Lyndale Central din Wyke Regis, Dorset, a pus afișe prin care îndeamnă clienții să „închidă ușa” în urma lor în încercarea de a-l opri pe Steven.

Managerul magazinului, Stuart Harmer, a declarat că pescărușul viclean a furat aproximativ 30 de pachete de chipsuri, numai în ultimele două luni.

El a spus: „Încerc să le explic celor cu putere de decizie că am pierderi de stoc din cauza unui pescăruș, iar ei cred că este o glumă.”

Harmer a spus că Steven „intră în magazin când se deschid ușile, își pune capul în colțul ușii, ia un pachet de chipsuri și zboară cu el”.

Pescărușul Steven Seagull are și un sortiment preferat de chipsuri

Potrivit dlui Harmer, lui Steven îi plac în special chipsurile cu aromă de carne de vită BBQ. Odată ajuns în fața magazinului de pe Portland Road, el își folosește ciocul pentru a deschide pachetul și apoi mănâncă chipsurile pe stradă, alături de prietenii săi cu pene.

„O mulțime de clienți l-au văzut făcând asta, nu este timid”, a declarat dl Harmer.

El a recunoscut că Steven a fost „foarte îndrăzneț și uneori enervant”, dar a recunoscut: „Ce poți face?”

Personalul magazinului a folosit afișe pentru a încuraja clienții să țină ușa închisă în urma lor, dar dl Harmer a declarat că, chiar dacă „ușa este închisă, el va bate cu ciocul în ușă pentru a o deschide”.

El a adăugat că, într-o încercare disperată de a opri hoțul, echipa a scos o selecție de chipsuri cu aromă picantă, dar Steven le-a ignorat și a reușit totuși să găsească aroma sa preferată.

×
Subiecte în articol: pescăruş Marea Britanie chipsuri
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close