Antena 3 CNN Externe Mapamond Un japonez care își suna soția de peste 100 de ori pe zi a fost arestat pentru hărțuire. Cum și-a explicat gestul

Un japonez care își suna soția de peste 100 de ori pe zi a fost arestat pentru hărțuire. Cum și-a explicat gestul

barbat cu telefonul in mana
Un japonez în vârstă de 38 de ani a fost arestat pentru că și-a hărțuit propria soție sunând-o la telefon de peste 100 de ori pe zi FOTO: Getty Images
de D.C.    |    16 Sep 2024   •   11:17

Un japonez în vârstă de 38 de ani a fost arestat pentru că și-a hărțuit propria soție sunând-o la telefon de peste 100 de ori pe zi cu identitatea ascunsă, fără să spună nimic și așteptând până când aceasta închidea apelul.

Femeia de 31 de ani, din Amagasaki, în prefectura Hyogo, a început să primească apelurile ciudate de la cineva care nu-i spunea nimic și pur și simplu aștepta ca ea să închidă telefonul pe data de 10 iulie, potrivit Japan Today.

Acest lucru a durat săptămâni întregi și pentru că apelurile veneau de la un număr de telefon ascuns femeia nu a putut să le blocheze. În cele mai multe zile a primit zeci de telefoane, însă au fost și perioade în care a fost sunată de peste 100 de ori într-o zi, lucru care a dus-o în pragul isteriei. 

La un moment dat, femeia și-a dat seama că telefonul ei nu suna niciodată noaptea și nici atunci când juca jocuri video pe telefonul soțului ei, iar atunci a început să suspecteze că apelantul misterios putea fi chiar el.

La aproape două luni după ce a început să fie sunată, femeia disperată a început să se gândească la modalități prin care să-și expună hărțuitorul. Cu cât analiza mai mult tiparele apelurilor, cu atât devenea mai suspicioasă că este vorba de soțul ei. 

În cele din urmă, femeia s-a dus la poliție și a depus o reclamație, împărtășind în același timp bănuiala că soțul ei ar putea fi hărțuitorul. 

În urma unei anchete, polițiștii au confirmat suspiciunile femeii, iar pe data de 4 septembrie soțul ei a fost arestat pentru hărțuire. 

Când a fost întrebat de ce și-a hărțuit propria soție timp de aproape două luni cu apelurile sale ciudate, bărbatul a spus: „Îmi iubesc soția și am sunat-o ca să o aud”.

În Japonia se întâmplă frecvent ca doi soți să locuiască separat, atunci când unul din ei este nevoit să se mute în altă localitate din cauza locului de muncă, situații în care unul din ei devine gelos și începe să-l urmărească pe celălalt. De data aceasta, poliția a confirmat că este primul caz de hărțuire care implică un cuplu care locuiește împreună.

×
Subiecte în articol: japonia apeluri telefonice arestari
Citește mai multe din Mapamond
» Vezi toate știrile din Mapamond
Cele mai noi știri
Parteneri
x close